O firmă americană de IT a inaugurat un centru de dezvoltare-cercetare la Cluj

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

National Instruments, lider global în furnizarea de soluţii software și hardware în domeniul ingineriei și cercetării, a inaugurat noul sediu al Centrului de Cercetare și Dezvoltare din România, la Cluj-Napoca, în clădirea The Office.

Pe lângă activitățile de cercetare în domeniul embedded software, noul spațiu, cu o suprafață de peste 1.800 mp, va asigura desfășurarea în cele mai bune condiții și a activităților de vânzari și customer service pe care compania le furnizează clienților din întreaga lume, care activează atât în sectorul public, cât și în domenii precum educație, cercetare avansată, automotive, aerospațial, electronice, automatizare industrială sau energie.

Centrul de Cercetare și Dezvoltare din Cluj-Napoca al National Instruments, inaugurat în urmă cu zece ani, în 2005, sub conducerea lui Horia Hedeşiu, Branch Manager al acestui centru și profesor în cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN), contribuie la dezvoltarea de produse și furnizarea de tehnologii inovatoare în domeniul ingineriei și cercetării la nivel mondial.

La nivel global, National Instruments mai are centre de Cercetare și Dezvoltare în SUA, Germania, India, China, Canada, Ungaria, Danemarca și Malaezia. „Avem multe elemente în comun cu celelalte companii de software din Cluj-Napoca, dar sunt și lucruri care ne diferențiază, cum ar fi mediul de lucru și – mai mult decât atât – produsele foarte interesante pe care le dezvoltăm, precum compilatoare, mediul grafic de dezvoltare software LabVIEW, sisteme dedicate de comunicații în rețea sau sisteme de operare în timp real”, a declarat Horia Hedeșiu, directorul Centrului de Cercetare și Dezvoltare din Cluj-Napoca al National Instruments.

Compania organizează anual programe de internship dedicate studenților din domeniul dezvoltării software care doresc să aprofundeze cunoștințele de specialitate în crearea de produse și soluții inovatoare. Cei interesați pot aplica pentru programul de internship din 2015 prin intermediul paginii de cariere a companiei.

Postaţi un comentariu