O elevă eminentă din Cluj-Napoca va primi o bursă după Swimathon 2015

eepurl.com

O elevă eminentă din Cluj-Napoca a început anul şcolar cu speranţe noi: Roxana, adolescenta pentru care mai mulți voluntari au înotat la Swimathon 2015, va beneficia de o bursă din partea Fundaţiei Comunitare Cluj, datorită donaţiilor susţinătorilor InfoTrafic şi Cloud Troopers.

InfoTrafic a participat pentru a cincea oară la Swimathon, evenimentul de strângere de fonduri organizat de Fundaţia Comunitară Cluj. Echipa InfoTrafic, formată din Dan Chiuzbăian şi Andrei Ţarcă, a înotat într-o oră 55 de lungimi de bazin, iar echipa Cloud Troopers, care s-a alăturat proiectului, a reuşit să parcurgă 58 de lungimi de bazin.

Obiectivul celor două echipe a fost să strângă 8.000 de lei, pentru ca Roxana Todea, o adolescentă cu rezultate foarte bune la şcoală, care provine dintr-o familie modestă, să îşi poată continua studiile fără griji materiale. Povestea Roxanei, pe larg, o puteţi găsi pe site-ul swimathon.infotrafic.biz.

InfoTrafic a reuşit să strângă 5.820 de lei de la susţinători şi sponsori, iar echipa Cloud Troopers a contribuit din plin la atingerea obiectivului. ”Le mulţumim tuturor celor care au donat şi au sprijinit proiectul nostru, celor care au crezut în Roxana şi au decis să o ajute: Dalimar, Napoca Software, Distral, Business Concept, SC LE SIMBA ROM SRL, QSound Soft”, se arată în comunicatul InfoTrafic.

Cei peste 275 de înotători intraţi în cursa Swimathon Cluj 2015 au parcurs împreună 8.109 de lungimi de bazin, echivalentul a peste 162 de kilometri, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a evenimentului. Mai mult de 600 de susţinători au contribuit la mobilizarea a peste 100.000 de lei, din care 20.000 de lei au fost strânşi direct la faţa locului.

Organizat de Fundaţia Comunitară Cluj, evenimentul dedicat strângerii de fonduri pentru cauzele comunităţii a atras peste 1.000 de participanţi într-o singură zi – înotători, prieteni, susţinători şi spectatori.

Cea de-a şaptea ediţie Swimathon a avut loc pe 11 iulie 2015, la Complexul de Nataţie “Universitas” al Universităţii “Babeş-Bolyai”.

Postaţi un comentariu