Număr mare de donatori în prima zi a campaniei „Donăm împreună, UBB dă startul!”

Peste 150 de clujeni au donat sânge luni, 20 noiembrie 2017, în prima zi a campaniei de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul!”, inițiată de Direcția Comunicare și Relații Publice din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Întrucât donatorii s-au prezentat la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj încă din momentul deschiderii acestuia, numărul maxim de donatori a fost epuizat înainte de ora 12:00. 

Campania inițiată de Universitatea Babeș-Bolyai își dorește să fie mai mult decât un eveniment punctual, obiectivul major al acesteia fiind acela de a crea un comportament constant, consecvent în ceea ce privește donarea de sânge.

Citiți și: Ştiaţi că un donator poate salva trei vieţi? Campania UBB de donare de sânge va avea loc la finalul acestei luni

 „Ne-am dorit să organizăm mai mult decât o campanie punctuală de donare de sânge. Ne dorim ca oamenii cărora ne adresăm să realizeze cât de importantă este donarea periodică, atât pentru ei, cât şi pentru cei ale căror vieţi depind de sângele donat şi încercăm să generăm un comportament constant în sensul donării de sânge”, afirmă purtătorul de cuvânt al UBB, Laura Irimieș.

Campania de donare de sânge „Donăm împreună, UBB dă startul” are următorul program:

                – 20 – 21 noiembrie – Centrul Regional de Transfuzie Cluj (str. N. Bălcescu nr. 18)

                – 22 noiembrie – Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu (str. Pandurilor nr. 7)

                – 23 noiembrie – campusul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (Calea Mănăştur nr. 3-5)

                – 24 noiembrie – Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB (str. Teodor Mihali nr. 58-60).

Persoanele care doresc să doneze sânge se pot înscrie completând formularul acesta. Fixarea unei zile şi a unui interval orar va ajuta la o bună organizare şi desfăşurare a sesiunilor de donare.Mai multe informații AICI. 

Citiți și: UBB lansează cea de-a patra ediție a campaniei de donare de sânge

Postaţi un comentariu