Noua conducere a UBB s-a întâlnit luni într-o primă ședință. Transfer în vremuri dificile

Foto: Pagina de Facebook a UBB

Prima ședință a noii Conduceri a Universității Babeș-Bolyai din Cluj s-a defășurat luni în Sala de Consiliu din clădirea centrală a UBB.

De vineri, 13 martie 2020, prin Ordinul Ministrului Educației și a Cercetării, Prof. univ. dr. psih. Daniel David a preluat poziția de Rector al UBB.

Noua echipă a rectoratului, susținută și de Senatul UBB (toți prorectorii propuși au obținut peste 90% din voturile exprimate), este formată din prof. univ. dr. Corin Braga (Relația cu societatea – componenta socio-culturală), prof. univ. dr. Dan Tudor Lazăr (Finanțare, digitalizare și relația cu studenții), conf. univ. dr. Cristian Litan (Administrație, patrimoniu și relația cu Senatul), prof. univ. dr. Balint Marko (Calitate, competitivitate și învățământ netradițional), conf. univ. dr. Alexandra Muțiu (Resurse umane, alumni, consiliere), prof. univ. dr. Adrian Petrușel (Cercetare-dezvoltare-inovare și doctorate), prof. univ. dr. Călin Rus (Comunicare, relații publice și relații internaționale), conf. univ. dr. Christian Săcărea (Linia germană de studiu și relația cu societatea – componenta socio-economică și fundraising) și conf. univ. dr. Anna Soos (Linia maghiară de studiu și Educație-curriculum); directorul CSUD, acad. prof. univ. dr. Ioan Bucur, își continuă mandatul, conform concursului pe care l-a susținut în 2016.

„Luni ne vom întâlni vechea echipă a rectoratului cu noua echipă, urmând să cooperăm pentru a realiza un transfer colegial cât mai eficient în aceste vremuri dificile. Cei care simțiți că aveți nevoie de asistență psihologică în această perioadă urmăriți și contactați clinica universității noastre, și anume Clinica de Psihologie Babeș-Bolyai PsyTech (http://clinicadepsihologie.psiedu.ubbcluj.ro/). De asemenea, Centrul Expert al UBB va oferi celor interesațí servicii de asistență psihologică (https://www.facebook.com/ConsiliereStudentExpert/)”, a transmis Daniel David în mesajul său de preluare a mandatului de rector al UBB în perioada 2020-2024.

Mesajul îl puteți citi integral AICI.

Postaţi un comentariu