Maratonul Internațional Cluj în imagini

Foto: Dan Bodea

Cel mai mare eveniment sportiv din Transilvania, Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca, a adunat anul acesta la linia de start peste 3.500 de concurenți de toate vârstele. Fie că au participat la maraton, semimaraton, stafetă sau la proba de 10 kilometri, alergătorii au animat timp de câteva ore centrul orașului, unde circulația a fost restricționată.

Citiți și: 3.500 de alergători astăzi la Cluj. Maratonul a fost câștigat de un atlet kenyan

Vă invităm să urmăriți în continuare o galerie foto realizată de Dan Bodea pe traseul competiției.

Maratonul suporterilor

Maratonul Internațional AROBS Cluj-Napoca le-a propus clujenilor o experiență inedită anul acesta. Asociaţia Runners Club şi AROBS Transilvania Software au dorit să transforme maratonul Clujului într-un adevărat spectacol. Astfel, cele două entități și-au aliniat eforturile pentru a-i scoate pe clujeni din case şi a-i îndemna să participe la stabilirea unui record naţional: cel mai lung lanţ de susţinători la un maraton. Cu toate că suporterii s-au concentrat mai mult în anumite zone, nu pe întreaga distanță a traseului, aceștia au încurajat concurenții cum s-au priceput mai bine.

Cei mai inspirați și amuzanți suporteri vor fi premiați

„Împreună cu partenerii noştri de la Primăria Cluj-Napoca, dar şi cu sprijinul forţelor de ordine vom încerca să facem o estimare cât mai precisă a numărului de susţinători prezenţi pe traseu. În momentul în care vom avea toate cifrele, vom face toate demersurile pentru omologarea recordului. Va fi un juriu format din Horaţiu Morar, directorul maratonului, reprezentanţi ai AROBS şi, bineînţeles, va conta şi reacţia publicului la faţa locului şi în on-line. Cea mai haioasă gaşcă va fi răsplătită cu un butoi de bere”, a spus Patricia Fedorenco, PR Manager al AROBS Transilvania Software.

Postaţi un comentariu