Lansare de lampioane în sprijinul copiilor defavorizați

eepurl.com

Clubul Interact Cluj-Napoca a organizat aseară o acțiune de strângere de fonduri pentru copiii defavorizați. Astfel, clujenii au putut cumpăra lampioane, la prețul de 10 lei, pe care le-au lansat apoi din Piața Unirii, arătându-și astfel sprijinul pentru activitățile Fundației Derzelas.

”Scopul principal al evenimentului este strângerea de fonduri pentru copii ajutați de Fundația Derzelas. Am ales lansarea de lampioane deoarece mișcarea este una vizibilă. Copiii au nevoie și de sprijin moral, iar Interact este alături de ei. Fundația Derzelas are ca scop caritatea. Noi susținem astfel de inițiative, iar sprijinul copiilor cu handicap este prioritar a declarat Mihnea Pop, reprezentant al Interact Cluj-Napoca.

Clubul Interact Cluj-Napoca a fost fondat în anul 2008, fiind o organizație non-profit. Acesta oferă posibilitatea tinerilor să se implice în diferite proiecte sociale și de dezvoltare personală. Următorul eveniment al clubului va avea loc în 18 iunie. Este vorba despre Next Generation DJ, un concurs de promovare a DJ-ilor talentați pe plan local.

Text și foto: Gabriela Barariu

Postaţi un comentariu