Inspectoratele Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea Nord-Vest au primit şase autospeciale noi de intervenţie şi salvare de la înălţime

eepurl.com

Şase autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime au fost achiziţionate de către Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Transilvania de Nord” în cadrul unui proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Astăzi cele şase autospeciale au fost primite şi urmează să fie distribuite către cele 6 Inspectorate Judeţene pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea Nord-Vest: I.S.U. Cluj, I.S.U. Bihor, I.S.U. Bistriţa-Năsăud, I.S.U. Maramureş, I.S.U. Satu Mare, I.S.U. Sălaj.

Autospecialele au fost executate de către firma poloneză Wawrzaszek ISS Spolka Z Organiczona Odpowiedzialnoscia Spoloka Komandytowo Akcyjna în asociere cu Fabryka Masyzn ‘Bumar-Koszalin’ Spolka Akcyjn.

Înainte de recepţia autospecialelor la sediile Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă au fost instruite 20 de persoane privind mânuirea şi întreţinerea utilajelor de intervenţie şi salvare de la înălţime.

Valoare toatală a autospecialelor este de 9.243.000 lei fără TVA.

Postaţi un comentariu