Încep lucrările pe un sector al centurii de sud a Floreștiului

Veşti bune pentru floreşteni. Astăzi a fost emisă autorizația de construire pentru obiectivul „Drum de legătură varianta sud – comuna Florești, județul Cluj, între kilometri 2+272 și 2+678,115″.

Este vizat astfel un sector de drum care vine în prelungirea celor 2,272 kilometri ai centurii de sud, respectiv tronsonul care începe din spatele complexului comercial, locație în care va fi amenajat un sens giratoriu, și se continuă până la intersecția cu drumul Sfântul Ioan. „Fiind un obiectiv de importanță majoră pentru zeci de mii de clujeni, am tratat cu maximă celeritate cererea adresată în această dimineață de primăria comunei Florești, astfel încât, în cel mai scurt timp, am reușit să eliberăm această autorizație absolut necesară în vederea demarării execuției lucrărilor de construire al întregului traseu al centurii”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Durata de execuție a lucrărilor la centura de sud a Floreștiului este de maximum 24 de luni, termen care curge de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.


Publicitate

Postaţi un comentariu