Iluminatul ornamental din Piața Mihai Viteazu va fi aprins de Moș Nicolae

Piața Mihai Viteazu / Foto: Dan Bodea

Piața Mihai Viteazu va primi în acestă iarnă o nouă înfățișare prin decorațiunile care o vor împodobi. Decorul, realizat în urma concursului Lights On, organizat de Daisler Print House, nu a fost încă aprins. Aici, singurul decor care strălucește deocamdată este bradul îmbrăcat în luminițe albe.

Citiți și: Concursul „Lights On”, de împodobire a Pieței Mihai Viteazu în această iarnă, și-a desemnat câștigătorul: „Snowballs”

Proiectul câștigător, „Snowballs” propus de Diana Siminic și Barbu Precup implică decorarea Pieței Mihai Viteazu cu sfere albe luminoase, dar și cu alte ornamente.

snowball

„Iluminatul din Piața Mihai Viteazu va fi aprins în jurul datei de 6 decembrie. Până atunci se lucrează intens la toate globurile cuprinse în proiectul câstigător. Autoritățile au fost foarte deschise și cred că un astfel de concurs este și pe placul lor. Așteptăm cu mare nerăbdare aprinderea iluminatului festiv și în Piața Mihai Viteazu tocmai pentru a întări ideea că se poate face și altceva și că sursele de inspirație sunt peste tot în jurul nostru. Îmi doresc ca anul viitor să organizăm o ediție și mai bună a concursului, care să se bucure de o implicare și mai mare a comunității, pentru că până la urmă comunitatea trebuie să vadă în acest concurs o schimbare și să și-o asume”, a spus Andi Daiszler.

Citiți: Iluminatul festiv s-a aprins, dar au apărut și primele „defecțiuni tehnice”

Postaţi un comentariu