GALERIE FOTO/ Raiduri şi acrobații la Zilele Aviației şi Forțelor Aeriene Române de la baza militară din Câmpia Turzii

FOTO DAN BODEA
eepurl.com

„O luptă totală” între avioanele de luptă și elicopterele forțelor aeriene pe de-o parte și artileria antiaeriană a forțelor terestre, de cealaltă parte. Așa ar putea fi descrisă Ziua Aviației și a Forțelor Aeriene române de la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” Câmpia Turzii. Mii de oameni au luat cu asalt domeniul bazei militare pentru a putea asista la spectacolul aviatic organizat cu prilejul acestei aniversări de la care nu a lipsit nici Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa.

Avioane de luptă, de acrobații, faimoasele supersonice F 16, elicoptere de asalt din dotarea armatei, dar și numeroase tancuri și tunuri, toate au putut fi admirate de împătimiții tehnicii militare în cadrul zilei aniversare a Forțelor Aeriene Române.

Câteva mii de oameni au ajuns dis de dimineață la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii unde atacurile aeriene și zborurile acrobatice au „luptat” în slujba spectacolului savurat pe deplin de cei care au ales să viziteze baza aeriană cu această ocazie.

Cei prezenți au putut admira expoziții statice de tehnică militară, exerciții tactice, lansări de parașutiști, zboruri cu aeronave MIG 21 LaceR, IAR- 330 PUMA, C-27J Spartan, dar și momente de acrobații ale piloților din Aeroclubul Român, Skydive Transilvania, Aeroclubul Luncani, Iacării Acrobați și operatori aerieni particulari.

În cele ce urmează puteți viziona o galerie foto realizată de Dan Bodea.

Postaţi un comentariu