Foto-Video | Dan Petrescu, CFR Cluj: ”Sperăm ca norocul să se întoarcă iar pe strada noastră”

Antrenament oficial CFR Cluj / Foto: Dan Bodea

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, crede în șansa echipei sale la meciul de joi seara cu AS Roma, din grupa A a Europa League.

Cred că mâine vom întâlni posibila viitoare campioană a Italiei, posibila câștigătoare a Europa League. Echipa lor arată foarte bine, am văzut toate meciurile lor, au pierdut doar unul, și acela la masa verde. Au toate șansele să câștige mâine, dar avem și noi șansa noastră, una mică, dar trebuie să ne batem pentru ea. Sperăm ca și norocul să se mai întoarcă și pe strada noastră, că parcă ne-a lăsat total dacă e să ne uităm la meciurile pierdute cu Mediașul, UTA și la Roma.

Foto: Dan Bodea

Nu pot să spun că mizez pe dorința de revanșă a băieților mei, să nu uităm că nu ne-a bătut o echipă oarecare cu 5-0, ne-a bătut Roma. Ieri, Barcelona a bătut cu 4-0 la Kiev, tot un rezultat normal în opinia mea. Sunt echipe cu bugete prea mari, cu jucători prea buni, nu putem spune că echipa noastră a avut un accident la Roma, scorul a reflectat exact diferența de buget. Știți că în meciul tur n-am avut toți jucătorii, și nici acum nu-i avem. Avem și acum prea multe absențe, și asta e problema cea mai mare.

Mă îngrijorează forma lor bună, că am pierdut ultimul meci în campionat, nu avem un moral prea bun. Partea bună e că Parma, de exemplu, n-a ajuns la poarta Romei la ultimul meci al lor, noi, cu ei, am avut și un penalty neacordat, am mai avut și vreo 2-3 ocazii. Deci nu e doar vina CFR-ului că Roma arată că e în formă, pur și simplu e în prea mare formă acum. Ultimele două partide care le-a disputat după meciul cu noi, au mai jucat și fără Dzeko, care va reveni se pare la partida de mâine. Va fi deci un meci extraordinar de greu și ar fi fantastic orice am scoate la final.

Foto: Dan Bodea

E clar că dacă am fi reușit să recuperăm din jucători, Vinicius, Omrani, Hoban sau Deac și ei ar fi pierdut câțiva, clar ar fi fost altceva. Acum însă,forța lor e prea mare pentru noi. E o problemă și pentru ei că nu au disponibili fundașii centrali, dar ei au jucători de atac fantastici și pot câștiga orice meci de fotbal, nu doar cel cu CFR. Depinde acum și de felul în care ne vom prezenta mâine, de forma fizică.

Nu pot să spun că nu ne gândim la meciul cu Roma, dar avem probleme mari, nu avem lotul de anul trecut, dar doamne ferește să spun că nu ne dorim multe de la meciul cu Roma. Ar fi culmea să intru cu Roma pe teren și să nu dăm tot ce avem mai bun. Eu, personal,voi da tot ce pot la meciul ăsta, cum fac la fiecare meci”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă de dinaintea partidei cu AS Roma.

Foto: Dan Bodea

Mario Camora: ”Nu e vorba despre luat o revanșă”

”Va fi un meci foarte, foarte greu, avem doar 10-15 la sută șanse în favoarea noastră. Nu e vorba despre luat o revanșă după meciul de pe Olimpico, este vorba mai mult despre orgoliul nostru. Acolo, știm cu toții ce s-a întâmplat, am luat un gol rapid, lucru care ne-a destabilizat și nu vrem să-l repetăm la jocul de mâine. Roma e în formă mare, are jucători de nivel mondial, dar noi trebuie să fim uniți pe teren”,a declarat și Mario Camora, căpitanul campioanei României.

Imagini de la antrenamentul oficial al CFR Cluj: CFR 1907 Cluj

Distribuie:

Postaţi un comentariu