Foto | Rezervele CFR-ului, remiză albă cu Chindia după un joc modest. Petrescu îi spune adio lui Omrani

Foto: Dan Bodea

Pas greșit pentru campioana României în Liga I. CFR Cluj remizat, 0-0, cu Chindia Târgoviște într-o partidă în care antrenorul Dan Petrescu a ținut pe tușă 10 din cei 11 jucători care au jucat joi în Suedia. Încă două puncte irosite pe teren propriu de feroviari, deși ocazii de gol au existat, însă trebuie spus că cea mai mare ocazie a meciului a fost ratată de oaspeți.

Dan Petrescu: ” A venit timpul ca Omrani să își găsească altceva, aici nu își mai găsește ritmul”

„Rezultatul nu mă deranjează, dar m-a deranjat felul cum s-a jucat prima repriză. Mă așteptam să văd altceva de la jucătorii noi, dar în fotbal nu știi niciodată cum e bine, să schimbi, să lași aceeași echipă. M-am gândit că e foarte greu pentru jucători să vii de pe sintetic, să joci aici și apoi iar joi.

Mai avem nevoie de jucători buni ca să schimbe ceva la CFR, dar din păcate mai e o săptămână și nu știu dacă vor fi aduși. Cei de la Chindia au jucat bine, au avut cele mai mari ocazii pe contraatac, dacă băteam noi nu știu dacă era meritat.

Păun a adus un plus, Omrani nu, din păcate. Dar nu a făcut asta tot anul. A venit timpul să își găsească altceva, aici nu își mai găsește ritmul. Nu mi-a plăcut deloc cum a intrat astăzi, în schimb Păun a intrat bine, a fost foarte bun.

În Europa suntem respectați, arbitrați normal. În repriza a doua trebuiau minimum 7-8 minute de prelungire. Nu s-a jucat fotbal. Stăteau pe jos, trăgeau de timp, nu înțeleg de ce pentru că au jucat foarte bine. Îi felicit, am zis și înainte de meci că nu mai e Chindia de anul trecut, nu mai e o echipă mică. Bravo lor, au meritat acest egal”.

Referitor la meciul de joi cu finlandezii de la KuPS, antrenorul CFR-ului s-a declarat optimist

”Trebuie să ne calificăm, altă soluție nu avem. Va fi la fel, un meci foarte greu, poate un gol va decide calificarea. Dacă nu ne calificăm, nu va fi bine pentru echipă. Dacă ne calificăm, posibil să fie liniște la club. De mâine dimineață sper să văd 5-6 meciuri cu finlandezii, sper să îi citesc bine, să îi ghicesc, să ghicesc și echipa noastră și să ne calificăm, asta e tot ce contează a mai spus Dan Petrescu la finalul partidei cu Chindia.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj: Sandomierski – Manea, Burcă, Ciobotariu (Petrila ’72), Cestor – Itu (Păun ’46), Hoban, Pereira – Chipciu (Susici ’72), Debeljuh (Vojtus ’61), Costache (Omrani ’46). Antrenor: Dan Petrescu

Chindia Târgovişte: Aioani – Căpuşă, Piţian, Iacob, Dinu (Dumitraşcu ’83)- Neguţ, Dulca, Raţă, Yameogo (Neicuţescu ’90+1) – D. Popa, Florea (Berisha ’71). Antrenor: Emil Săndoi

Galerie foto: Dan Bodea

cfr 1 cfr 3 cfr 4 cfr 5 cfr 6 cfr 2
<
>
Distribuie:

Postaţi un comentariu