Foto| Prima zi a celui de-al treilea capitol al Untold: focuri de artificii, show-ul lui Hardwell și multă distracție

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Prima zi a celei de-a treia ediții a festivalului Untold a fost una mai înfierbântată ca niciodată. Într-un ambient în care temperaturile au părut să nu mai coboare vreodată sub 30 de grade Celsius, primii untoldiști au intrat în festival încă din prima parte a zilei pentru a lua contact cât mai rapid cu povestea festivalului. Locurile cu umbră au fost cele mai vânate, iar după apusul soarelui peste 40.000 de oameni au dat năvala la Main Stage, în arenă, unde Dillon Francis, MØ și mai târziu Hardwell au deschis balul ce va continua vineri cu Ellie Goulding, Jasmine Thompson, Tujamo sau Lost Frenqucies.

Inaugurarea celei de-a treia ediții, care se anunță a fi și cea mai de succes de până acum, a început cu un spectaculos show de artificii și o seară în care pe scena principală au urcat nume important din industria muzicii electronice, așa cum este cazul lui Dannic, Dillon Francis, GTA sau Hardwell. Distracția a continuat până în zori și la celelalte scene din festival, de unde fanii nu se dădeau duși spre chirii și corturi nici chiar la ora șase dimineața.

În acea de-a doua zi, pe scena principală a festivalului vor urca Vlad Lucan la ora 17, urmat de Elle Exxe, Jasmine Thompson, Vama, Ellie Goulding, Lost Frenquecies, Don Diablo, Dimitri Vegas&Like Mike și Tujamo, care potrivit programului oficial va urca pe scenă la ora 3:55.

30 de sancțiuni aplicate în festival

Chiar dacă nu au fost raportate incidente majore, forţele de poliţie şi jandarmerie au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 14.000 lei, cele mai multe pentru abateri privind liniștea și ordinea publică. De asemenea, au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale pentru abateri privind protejarea populației împotriva unor activității comerciale ilicite. De asemenea au fost înregistrate opt sesizări privind săvârşirea unor fapte penale, cele mai multe pentru deținerea de substanțe ilegale.

322 de persoane au primit îngrijiri de prim-ajutor şi asistenţă medicală în spitalul mobil, în punctele fixe pentru prim-ajutor şi prin intermediul celor 11 echipe mobile de paramedici, ce patrulează în toate locaţiile unde au loc activităţi ale festivalului. În șapte cazuri s-a impus transportul persoanelor la spital, afecțiunile înregistrate în general au fost remediate pe loc.

Mai jos, o galerie foto din prima zi, realizată de Dan Bodea.

 

Postaţi un comentariu