Fosta șefă a Centrului de Transfuzii Sanguine din Cluj, găsită moartă în Someșul Rece. Surse: cauza morții- sinucidere

Elena Chiorean avea 64 de ani
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Fosta șefă a Centrului de Transfuzii Sangvine din Cluj, Chiorean Elena, a fost găsită marți decedată pe malul unui râu din localitatea clujeană Someșul Rece, iar potrivit unor surse judiciare, femeia s-ar fi sinucis. Polițiștii din cadrul IPJ Cluj și Criminaliștii continuă cercetările pentru a afla exact cum a murit femeia.

Chiorean Elena, în vârstă de 64 de ani și fostă șefă a Centrului de Transfuzii Sangvine din Cluj, a fost anunțată dispărută în cursul zilei de luni. Potrivit membrilor familiei, care au anunțat dispariția și pe Facebook, femeia ieșea zilnic să se plimbe.

„Astăzi [n.r – luni] în jurul orei 14-00 a plecat de acasă (cartier Andrei Muresanu) să-şi facă plimbarea zilnică şi  până acum nu s-a intors, nu mai răspunde la telefonul mobil. Nume Chiorean Elena, aproximativ 152 cm, 64 ani. Era îmbrăcată într-o jachetă neagră, blugi de culoare albastră, cizme de piele întoarsă negre până la genunchi”, scrie în postarea de pe Facebook.

De această dată însă, femeia a ajuns în localitatea Someșul Rece, într-o zonă cu cabane în care polițiștii spun că familia femeii avea mai multe cunoștințe, la care însă Elena Chiorean nu a ajuns. Ea a fost găsită pe malul unei ape, iar potrivit unui comunicat al IPJ Cluj, corpul femeii „nu prezenta urme vizibile de violență”.

În prezent, criminaliștii așteaptă necropsia cadavrului, însă potrivit mai multor surse apropiate anchetei, femeia s-ar fi sinucis.

Chiorean Elena a fost șefa Centrului de Transfuzii Sangvine până în anul 2016, când s-a pensionat.

 

Postaţi un comentariu