Festivalul Internațional de Teatru Interferențe, organizat de Teatrul Maghiar din Cluj, se va desfășura online

Potrivit comunicatului transmis presei de Teatrul Maghiar de Stat Cluj, Festivalul Internațional de Teatru Interferențe din acest an se va desfășura în mediul online în perioada 19-29 noiembrie.

„În oglinda celor mai recente hotărâri ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj, am decis să ne concentrăm pe organizarea unei variante online a Festivalului Internațional de Teatru INTERFERENȚE, ediția a 7-a. Continuând tradiția festivalului, ne-am fi dorit organizarea lui într-o variantă fizică, cu invitați din țară și din străinătate, însă pandemia nu ne permite acest lucru.

În cazul în care restricțiile existente în acest moment se vor modifica înainte de festival, și va exista posibilitatea de a călători, vom prezenta și spectacole care au făcut parte din programul inițial al evenimentului.

Până atunci, vom lucra la realizarea unui program online, care chiar dacă nu poate înlocui întâlnirea față în față cu teatrul, își propune să vă prezinte spectacole și experiențe de teatru memorabile, care ne-ar putea împlini dorul de teatru.

Vă vom ține la curent cu toate modificare survenite.

Pentru mai multe informații vă rugăm să urmăriți site-ul și pagina Facebook ale teatrului.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag la festival!”, se precizează în comunicat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu