Federaţia Share vrea să completeze calendarul Capitalei Europene a Tineretului, Cluj-­Napoca 2015

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Federaţia SHARE Cluj- Napoca va anunța în următoarea lună programul activităților din cadrul proiectului Capitala Europeană a Tineretului -­ Cluj-­Napoca 2015.

Reprezentanţii federaţiei invită operatorii culturali, organizatorii de evenimente sau inițiatorii de diverse proiecte care vizează sectorul de tineret să își înscrie proiectul în Calendarul Capitalei Europene a Tineretului. Data limită de înscriere este 10 decembrie 2014 iar modalitatea de înscriere presupune completarea unui formular pe www.cluj2015.ro.

“În ultimul an am avut sute de întâlniri cu tineri sau persoane cu experiență, cu reprezentanți ai mediului privat, administrativ, academic, în urma cărora am reușit să creăm conexiuni semnificative. Le mulțumim pentru deschiderea de până acum față de proiectele sectorului de tineret din România. Sperăm să continuăm să concretizăm cât mai multe parteneriate care să contribuie la ceea ce fiecare dintre noi ne dorim pentru Clujul anului 2015. Clujul are o dinamică excepțională iar Capitala Europeană a Tineretului este a acelor persoane cu inițiative valoroase, cu idei și proiecte în lucru, care doresc să fie parte a călătoriei din 2015, indiferent dacă au inițiat parteneriate cu Federația Share sau nu” a declarat Vlad Pop, președintele Federației SHARE Cluj-­Napoca.

Pe lângă proiectele propuse de echipa Federației Share Cluj-­Napoca, ale celor 36 de organizații de tineret membre, programul Capitalei Europene a Tineretului va cuprinde pentru vizitatorii Clujului toate manifestările reprezentative pentru comunitatea locală.

“Capitala Europeană a Tineretului este un proiect deschis și îi invităm pe toți clujenii să își pună amprenta pe programul anului 2015. Sprijinul comunității este esențial pentru succesul acestui proiect și avem încredere că organizatorii evenimentelor consacrate vor fi un exemplu de implicare și susținere pentru Cluj-­Napoca 2015.” a declarat Bogdan Buta, director general al Federației SHARE Cluj-­Napoca.

Proiectele pe care organizatorii doresc să le facă publice vor fi incluse într-­un calendar online pe www.cluj2015.ro.

Postaţi un comentariu