Fără Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj trebuie să ardă ”Gazul” până la meciul cu AS Roma

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj joacă duminică seara, de la ora 21.00, în Gruia cu Gaz Metan Mediaș, meci din etapa a 9-a a Ligii I. Antrenorul Dan Petrescu nu va sta nici la această partidă pe banca tehnică a campionilor României, care au nevoie de o victorie pentru a se menține în plasa liderului din Craiova.

”Va fi un meci dificil, i-am urmărit săptămâna aceasta și, desigur, nu va fi deloc ușor mai ales ținând cont că noi avem un program destul de încărcat și au început să apară unele accidentări. Gazul joacă tot mai bine, au adus și un antrenor nou, și câțiva jucători care au nevoie de câteva meciuri împreună pentru a deveni mult mai omogeni. Au trecut deja peste ei 4-5 meciuri și mâine la meciul cu noi se vor prezenta mult mai bine.

Nu e deloc ușor să joci cu echipe din subsolul clasamentului, dar totuși suntem echipa campioană, sunt jucători care au demonstrat că pot să joace și cu cele mai mari echipe ale Europei, și cu cele din campionat care nu au o cotă atât de bună. Asta înseamnă valoarea jucătorului, a antrenorului care reușește să-i motiveze de fiecare dată, și știți foarte bine că Mister știe să facă acest lucru, nu-i lasă nicio secundă să creadă că va fi ușor. Sunt jucători profesioniști și nu cred că le va sta mintea la meciul de pe ”Olimpico” de săptămâna viitoare. Ei trebuie să ia toate meciurile la fel”, a declarat, la conferința de presă de astăzi, Costin Curelea, antrenorul secund al CFR-ului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu