Expoziție temporară de design floral la Cluj–Napoca

Foto: Maria Man
eepurl.com

Centrul de Biodiversitate din cadrul campusului Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca găzduiește astăzi o Expoziția Temporară de Design Floral pentru publicul iubitor de flori.

Expoziția își deschide porțile după două zile intense de curs la care au participat floriști din toată țara, curs organizat de Floristiq Art, singura școală de design floral din România. Programul Bloom Your Business – Bridal Bouquets & Floral Arrangements și-a propus să strângă sub aceeași umbrelă floriști care împărtăşesc pasiunea designului floral, experienţe unice, inspiraţie, dorinţa de a dărui valoare, dezvoltare, idei eficiente, opţiuni şi soluţii.

Floriștii au avut ocazia să lucreze sub îndrumarea designerilor internaționali: Andreea Stör din Cluj Napoca, fondatoarea Floristq Art și maestrul Gregor Lersch din Germania, considerat cel mai bun designer floral din lume.

 „Expoziția nu este cu vânzare, este doar o expoziție care își propune să schimbe cumva mediul din care vii, de a te face să te bucuri de total alt univers, de a ieși din contextul urban, de agitație, de stres, de responsabilități, într-un context natural, într-un context frumos, într-un context care îți va schimba cu totul starea pe ziua respectivă.  Expoziția este deschisă publicului larg, este cu intrare liberă, este pentru cei care iubesc florile și vor să se bucure de design floral”, a spus Andreea Stör.

Expoziţia Temporare de Design Floral este deschisă astăzi, 1 aprilie 2016, între orele 11:00 şi 17:00.

Vă oferim în cele ce urmează o mică mostră de design floral pentru a vă trezi curiozitatea:

1 Comentariu

  1. Maria Cantor spune:

    Sincere felicitari pentru expozitie, pentru oportunitatea oferita si studentilor de a avea acces liber sa se bucure de minunatele creatii realizate de doi mari designeri florali internaționali.
    Aprecieri pentru ceea ce faci Andreea.

Postaţi un comentariu