Expoziţie caritabilă dedicată scultorului clujean Cornel Toșa

Clujenii sunt invitați să ia parte la o expoziţie mai puțin obişnuită, de grup, în care 15 artişti contemporani clujeni donează în întregime câte o lucrare personală pentru a strânge fonduri în beneficiul sculptorului clujean Cornel Toşa, care a suferit un accident grav.

Fondurile care se vor aduna vor fi folosite exclusiv pentru recuperea lui. Lucrările expuse au preţuri minimale chiar şi peste 50% din cota lor de piaţă, dorindu-se a fi potrivite pentru un cadou de Crăciun demn şi însemnat pentru orice persoană sau cămin drag.

Expoziția va avea loc în cadrul restaurantului Sinaia de pe malul Someşului, iar doritorii pot să vadă și să achiziționeze cele 15 lucrări oricând în timpul acestei săptămâni. De asemenea, tot aici, se pot face şi donaţii.
Artiştii expozanţi sunt: Ovidiu Avram,  Corneliu Brudaşcu,  Aurelia Chișu Cosma,  Eugen Fărcaş,  Gheorghe Ilea,  Felicia Ilie,  Dănilă Incze,  Cristina Marian,  Adrian Podoleanu,  Claudiu Presecan,  Andreea Radu,  Maya Rotaru,  Cornel Toşa,  Claudia Trif,  Ilarion Voinea.

Mai multe detalii: contact Claudiu Presecan, tel. 0745 591 560.

Postaţi un comentariu