Emanuel Ungureanu, în fruntea listei pentru Camera Deputaților, dar la Buzău: ”Mișelia de la Cluj se poate repeta oriunde și oricând!”

Deputatul USR Emanuel Ungureanu / Foto: Facebook

Deputatul Emanuel Ungureanu a fost protagonistul unui adevărat scandal la USR-Plus Cluj, filială care, duminică la Conferința Județeană, l-a plasat abia pe poziția a cincea pe lista candidaților pentru Camera Deputaților.

Principal contracandidat al lui Emil Boc la alegerile din 27 septembrie, Ungureanu a afirmat că la desemnarea candidaților a avut loc un „măcel politic”, afirmând că au existat „mizerii” și un „mecanism perfid” de desemnare a candidaților pentru alegerile parlamentare.

Acum, surpriză, deputatul clujean a fost desemnat să deschidă lista pentru Camera Deputaților tocmai la… Buzău.

”Au avut nevoie de un om cu notorietate, de anvergură și o voce pe zona de sănătate. M-au cerut și am acceptat după trei zile de analiză. A fost o convenție, eu deschid la Camera Deputaților, un coleg de la Plus, Moraru, deschide la Senat. E un protocol semnat, nu e nimic impus. Eu am fost invitat de filială după anunțul public că îmi caut filială. Repet, cei de la USR-PLUS Buzău au creat protocol cu liste, absolut tot. Nu a venit nimic în plic de la centru, Este document oficial, nu se putea altfel, este un statut…

Îmi place să cred că mișelia de la Cluj nu se va mai repeta, Dan Barna și Dacian Cioloș au și declarat că se va modifica statutul, democrație fără meritocrație este ceva de neconceput. Dacă nu se modifică statutul, mișelia de la Cluj se poate repeta oriunde și oricând. Au promis că vor modifica, să vedem… S-au pierdut voturi cu tot ce s-a întâmplat, dar nu e vina mea, eu am tot atras atenția…

Oriunde as fi, în executiv sau legislativ, în orice loc, voi sluji oamenii, am demonstrat că pot face asta foarte bine”, a declarat în această seară Emanuel Ungureanu, pentru Transilvania Reporter.

Deputatul cujean se află în această perioadă într-o tabără de hemodializă în Sicilia, în apropierea localității Trapani, unde 40 de tineri din cadrul Asociației pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru primesc îngrijiri medicale de la Centrul de Dializă Mucaria.

Distribuie:

Postaţi un comentariu