Ediția a VIII-a a turneului caritabil de amatori Volei2Give a strâns 8.100 de lei pentru copiii bolnavi de cancer

În perioada 8-9 decembrie 2018, Cluj-Napoca a fost gazda celei de-a VIII-a ediții a turneului caritabil de volei mixt pentru amatori, V2G.

La turneu s-au înscris 32 de echipe, venite din Bârlad, Breaza, București, Cluj-Napoca, Iași, Jibou, Timișoara, Zalău, dar și din Berlin, Germania.

Competiția a fost împărțită și în acest an în Turneul V2G pentru avansați și Turneul V2G pentru începători și s-a desfășurat în sălile de sport de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși”, Școala Generală nr. 15 „Onisifor Ghibu”, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” și Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”.

Rezultatele sportive ale celei de-a VIII-a ediții sunt:

V2G Avansați
– Locul 1 – Tulip (prima dată la VOLEI2GIVE) – Cluj-Napoca
– Locul 2 – We will block you – Cluj-Napoca
– Locul 3 – No Fear – București/Timișoara

V2G Începători
– Locul 1 – Fluffy Killers – București
– Locul 2 – Go Go Dwarfs – București
– Locul 3 – Emperors – Breaza

Cel mai bun ridicător al turneului a fost Robert Szekely, de la echipa „Nu-i Stres” din Cluj-Napoca. MVP-ul turneului a fost Monica Puianu, de la echipa Tulip din Cluj-Napoca.

Organizatorii s-au gândit și în acest an să recompenseze participarea voleibaliștilor cu premii surpriză, astfel că au fost împărțite premii pentru „Cei mai faini adidași” – Florin Roiban, „Cele mai frumoase tricouri” – Youngers, „Miss VOLEI2GIVE” – Gabriela Voronca, „Mister VOLEI2GIVE” – Alex Pojar.

„Rezultatele” financiare ale competiției se ridică la suma de 8.100 de lei, bani care vor fi folosiți pentru cumpărarea de cadouri de Moș Crăciun copiilor internați la spitalul de oncologie din Cluj-Napoca. De asemenea, o parte din bani vor ajunge la Casa de copii „Căsuța Bucuriei”, din Cluj-Napoca.

„Ediția a VIII-a Volei2Give, a fost una plină de surprize, oameni dedicați, competiție și determinare. Ne bucurăm că printre participanți au apărut și echipe noi, cu jucători noi, fapt ce nu poate decât să ne bucure deoarece înseamnă că fenomenul Volei2Give ia amploare. Le mulțumim tuturor pentru participare. Îi așteptăm cu nerăbdare la următoarele ediții Volei2Give cu forțe proaspete și cu aceeași dorință – de a face un copil fericit”, a declarat Florentina Oprea, co-inițiator The Givers.

Turneul sportiv adresat amatorilor, în scop caritabil, al cărui deviză este „Let’s play volley, let’s have fun, Let’s give hope!” este organizat bianual, începând cu anul 2014, de grupul de initiațivă The Givers format din Florentina Oprea, Mihai Sepsi, Beatrice Tobias și Raimonda Boian.

Postaţi un comentariu