După trei ani de pauză, au reînceput lucrările la drumul Ic-Ponor-Răchiţele

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Regia Autonomă a Domeniului Public și Privat a județului Cluj anunţă că astăzi au fost reluate lucrările din proiectul „Modernizarea infrastructurii de acces în zona turistică Răchițele – Prislop – Ic Ponor”, proiect finanţat din fonduri europene şi care a fost blocat timp de aproape trei ani din cauza neînţelegerilor cu constructorul.

Unitatea de Implementare a Proiectului (UIP), echipă asigurată de RAADPP Cluj, a predat amplasamentul către executantul lucrărilor, respectiv Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA – SC Cridov SRL. Asocierea şi-a adjudecat licitaţia pentru aceste lucrări cu o propunere financiară de 13.324.190, 24 lei, fără TVA.

„Predarea amplasamentului s-a făcut în prezența reprezentanților RAADPP Cluj, a executantului lucrărilor și a proiectantului. S-au făcut minuțioase analize pe teren și măsurători topografice pe toată lungimea drumului care face obiectul proiectului. Azi, 24 iulie 2015, odată cu intrarea în vigoarea a ordinului de începere a lucrărilor emis de Consiliul Județean Cluj, Asocierea Drumuri şi Poduri Judeţene Cluj SA – SC Cridov SRL a demarat efectiv lucrările” se arată în informarea RAADPP.

 

Postaţi un comentariu