Dragostea pentru Cluj ne conectează! O campanie InfoTrafic

InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! demarează o nouă campanie, prin care îi încurajează pe clujeni să îşi strige în gura mare motivele pentru care îşi iubesc oraşul – fie natal, fie adoptiv.

Campania „Dragostea pentru Cluj ne conectează” este realizată în parteneriat cu Primăria municipiului Cluj-Napoca. Sponsorul principal al campaniei este compania clujeană Farmec.

Acţiunea va fi parte a sărbătorii oraşului nostru, Zilele Clujului, care se va desfăşura în acest an în perioada 25 – 28 mai, sub sloganul „Oraşul se conectează!”. Obiectivul campaniei este conectarea clujenilor cu oraşul şi concitadinii lor, prin intermediul staţiilor InfoTrafic şi prin dragostea lor comună pentru oraşul în care trăiesc.

Campania se va desfăşura în perioada 18 mai – 1 iunie 2017. În prima parte, clujenii sunt invitaţi să intre pe pagina Facebook InfoTrafic – Radioul de pe strada ta! şi să scrie un mesaj de dragoste pentru Cluj, sau motivele pentru care iubesc acest oraş. Apoi, cele mai frumoase mesaje vor fi înregistrate şi vor fi difuzate în staţiile de autobuz unde emite InfoTrafic, în timpul Zilelor Clujului şi până la 1 iunie. Toţi participanţii vor intra la tragerea la sorţi, în urma căreia patru persoane vor câştiga câte un pachet de produse din cea mai nouă gamă Farmec.

Voi de ce iubiţi Clujul? E momentul să afle toată lumea de ce este oraşul nostru atât de iubit. Scrieţi-vă motivele pe pagina InfoTrafic – Radioul de pe strada ta!

Distribuie:

Postaţi un comentariu