Distracție la ferma de căluți, pentru toți copiii

Copiii vor avea parte de o avanpremieră la 1 Iunie

Centrul de echitație Szilaj, de pe strada Lombului, îi invită pe clujeni, duminică, 27 mai, la un program de jocuri și divertisment în familie, intitulat „Distracție la ferma de căluți”.

Plimbările cu căluții, demonstrațiile de călărie, tirul cu arcul și dresura de căței sunt câteva din punctele de atracție ale programului, se arată într-un comunicat de presă.

„Aventura, dragostea pentru cai și armonia ce reiese din conexiunea om-animal, împreună cu jocurile în familie și atelierele penru copii se vor îmbina într-o atmosfera veselă și caldă. Micuții vor urmări spectacolele de teatru de păpuși în limba română și maghiară ale trupei Spiriduș, iar la final se vor împrieteni cu păpușile, se vor juca împreună și vor putea să îți facă fotografii cu ele”, promit organizatorii.

Ștefan Levente Manaszes numit și ambasadorul magiei clujene în 2015, va oferi o ambianța veselă, realizând spectacole interactive, atât pentru copii cât și pentru adulți.

Organizatorul, clubul educațional Round Hill Club, cunoscut și pentru seria de conferințe în grădinițe “Parenting Responsabil”, va călăuzi copiii într-o atmosfera de jocuri și veselie, într-o avanpremieră la ziua copilului.

Un bilet costă 30 de lei pentru un copil și 10 lei, pentru al doilea. Micuții sub 2 ani, precum și adulții care însoțesc copiii au intrare gratis.

Postaţi un comentariu