DIGI24 Cluj-Napoca sărbătoreşte primul an de emisie

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Marți, 18 noiembrie, postul regional Digi24 Cluj-Napoca împlinește primul an de existență. Peste 8000 de minute de emisie, sute de reportaje, mii de interviuri, corespondențe în direct din mijlocul evenimentelor, știri corecte, echidistante. Asta înseamnă primul an de Digi24 Cluj-Napoca, spun reprezentanţii postului de televiziune.

„În urmă cu un an Digi24 Cluj-Napoca și-a luat un angajament, să respecte principiile jurnalismului de calitate: corectitudine, imparţialitate, obiectivitate, respect pentru adevăr și promovarea valorilor din toate domeniile. Echipa Digi24 Cluj-Napoca, din care fac parte 40 de profesioniști, reporteri, prezentatori, moderatori, operatori, regizori, editori și producători, a reușit, în doar 365 de zile, să ridice standardul jurnalismului local la cel mai înalt nivel și să devină un etalon de profesionalism în presa din regiune”, se arată în comunicatul de presă al instituţiei media. 

În zi aniversară, Digi24 Cluj-Napoca a pregătit un program cu ediții speciale ale emisiunilor Turist acasă”, „Vocile Clujului”, „Divizia Locală” şi „Recrutat în Cluj”. În cadrul Jurnalelor de știri telespectatorii Digi24 vor fi martorii principalelor momente ale primului an de Digi24 Cluj-Napoca. Co-fondatorul SMURD, Cristian Boeriu, chirurgul Horaţiu Suciu, cercetătorii Daniel David şi Dan Botnar sunt doar cîţiva dintre invitaţii postului în ziua aniversării primului an de emisie.

Totodată, la împlinirea primului an de existență al Digi24 Cluj-Napoca, telespectatorii vor vedea evoluția postului de televiziune de la primul minut de emisie până în prezent şi impactul pe care staţia regională din Ardeal a Digi24 l-a avut asupra comunității locale.

Postaţi un comentariu