Destinaţie nouă de la Wizz Air: Zbor direct de la Cluj la Koln

eepurl.com

Un nou zbor spre Germania este valabil din 7 februarie de pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, Noua cursă de zbor cu destinaţia Koln este cea de-a patra rută spre un oraş din acest stat, după Munchen, Nuremberg şi Dortmund.

Ruta spre Koln este deservită de cea de-a patra aeronavă a companiei Wizz Air, alocată bazei de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj în data de 19 decembrie 2014. Tot această aeronavă va deservi şi următoare destinaţie care va fi lansată de pe aeroportul clujean: Bari (Italia) – începând cu data de 14 martie 2015.

Cele două noi destinaţii aeriene se alătură celorlalte patru inaugurate în cursul anului trecut: Basel-Mulhouse-Freiburg/Elveţia (25 iulie 2014), Nuremberg/Germania (1 octombrie 2014), Malmo/Suedia (21 decembrie 2014) şi Geneva/Elveţia (21 decembrie 2014).

Pe parcursul anului 2014, de pe aeroportul clujean au fost operate, în total, nu mai puţin de 22 de destinaţii regulate interne şi internaţionale, asigurându-se astfel conexiuni directe cu 11 ţări din Europa şi Orientul Mijlociu.

Postaţi un comentariu