De săptămâna viitoare, Cluj Arena va găzdui evenimente culturale adaptate regulilor din starea de alertă

Cluj Arena / Foto: Dan Bodea

Activitatea reintră încet în normal și la Cluj Arena. Consiliul Județean Cluj anunță că din 12 iunie în tribunele stadionului se vor putea derula unele evenimente culturale cu participarea a 500 de spectatori, cu respectarea regulilor de distanțare între persoane și igienă impunse pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

„Consiliul Judetean Cluj și Agenția de evenimente Spotlights vor transforma temporar o parte din tribunele Cluj Arena într-un teatru în aer liber pregătit să organizeze eveniment de toate tipurile în condițiile impuse de starea de alertă”, a anunțat Consiliul Judepean, pe pagina sa de Facebook.

Spațiul, cu o capacitate de 500 de locuri, va putea găzdui seri de cinema, concerte în aer liber, show-uri de stand-up comedy.

„Cei 500 de participanți vor fi așezați pe scaune la o distanță de 2 metri. Publicul va purta măști pe toată durata evenimentelor, la intrare se va efectua triajul epidemiologic prin măsurarea temperaturii cu termometre digitale și se va dezinfecta perimetrul înainte și după fiecare eveniment”, precizează CJ Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu