Dan Petrescu: ”Nu va fi apreciată această performanță. Ăsta e trendul, anti-CFR, anti-Dan Petrescu”

Foto: Dan Bodea

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a avut o reacție neașteptată în urma calificării echipei sale în grupele Europa League. ”Bursucul” s-a declarat convins că performanța feroviarilor nu va fi apreciată la adevarat ei valoare,și că mereu se vor găsi voci împotriva sa.

Am rămas din nou singura echipă românească în competițiile europene, dar nu cred că această performanță va fi apeciată la adevărata ei valoare. Nu, niciodată. Ăsta e trendul, anti-CFR, anti-Dan Petrescu! Niciodată nu sunt bun, niciodată nu știu nimic, eu exagerez, nu știu să antrenez, eu fac, eu dreg, echipa nu joacă. Trei ani la rând asa a fost, dar rezultatele spun altceva, dar fiecare are drepturi, e democrație, fiecare poate să spună ce vrea”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă de la finalul partidei.

Dan Petrescu vrea grupă cu Milan și Arsenal

Petrescu spune că a avut emoții de-a lungul întregii partide cu finlandezii, și că, pentru a putea repeta performanța de anul trecut, echipa sa mai are nevoie de întăriri.

Am avut emoții din minutul 1 până în minutul 93. Când au dat ei gol, m-am temut că mai dau unul și ne facem de râs, pentru că știam calitatea lor, știam că sunt foarte buni la faze fixe, că au și jucători foarte buni de atac.Îmi pare rău că ne-am pierdut concentrarea pe final, nu voiam să primim acel gol.

Scorul nu arată realitatea din teren. În prima repriză era 2-0, așa, forțat, pentru că am avut doar două ocazii, ei au avut mai multe, dar fotbalul se joacă pe goluri. Asta înseamnă că am vrut mai mult decât ei, pentru că atunci când vrei norocul este cu tine.

Foto: Dan Bodea

Sunt bucuros că și-au revenit atacanții. Rondon și Debeljuh sunt doi jucători la care țin foarte mult, sunt băieți extraordinari. Cu Debeljuh am stat o oră și am vorbit cu el la mine în vestiar pentru că nu prea înțelegea ce vreau de la el, și astăzi a fost aproape perfect. Iar Rondon, nu marca goluri și juca foarte bine. Acum a dat și goluri, e un plus pentru noi.

Dacă ne întărim cu trei jucători putem repeta performanța de anul trecut. Aș vrea să merg la Londra și la Milano, dacă e posibil, dacă nu, să fie echipe cu care putem să jucăm de la egal la egal și să ne calificăm. Acum pretențiile sunt mari, și sunt convins că indiferent cu cine picăm se va spune că noi suntem favoriți, după care, dacă pierdem nu mai suntem buni de nimic. Deci, mă aștept la orice de la toată lumea, dar aș vrea, așa cum doresc și jucătorii, un adversar mare, cum a fost Lazio, cum a fost Celtic sau Rennes. Mi-aș dori o grupă în care să nu zburăm 7 ore până nu știu unde, pentru că mai avem și meciuri de campionat. Va fi iar foarte greu, pentru că cu această pandemie s-au schimbat multe și îmi dau seama că aceste 6 meciuri ne vor lua multă energie. În campionat va fi foarte greu să ținem pasul cu Craiova, mai ales, care câștigă meci de meci”, a mai declarat Dan Petrescu după calificarea CFR-ului în grupele Europa League.

Distribuie:

Postaţi un comentariu