Dan Petrescu: ” E greu să formăm o echipă, dar vom încerca să scoatem maxim din meciul cu FC Argeș”

Foto: Dan Bodea

Pe Dan Petrescu l-a părăsit orice urmă de optimism. Antrenorul CFR-ului a fost vizibil afectat de situația din sânul echipei sale și la conferința de presă de dinaintea partidei de mâine seară cu FC Argeș. În opinia acestuia, CFR Cluj pornește și la meciul de la Pitești cu șansa a doua, iar motivele nu sunt deloc puține: accidentări, subțirimea lotului, drumurile lungi și oboseala manifestată de jucători.

”E dificil să- i refac pe jucători fizic și mental după eșecul de la Roma. Avem iar un meci în care pornim cu șansa a doua. Echipa e prea obosită, avem prea multe meciuri, prea multe probleme de lot, și asta se vede pe teren.

FC Argeș a câștigat ultimele două meciuri de acasă, au un nou antrenor, sunt pe val, au jucat ultimul meci acum vreo 12 zile, s-au pregătit, s-au odihnit. Noi am stat pe teren, prin avioaane, prin spitale, e greu să formăm o echipă, dar vom încerca să scoatem maxim din acest meci.

Vine pauza după acest meci, toți au nevoie de zile libere, dar sunt jucători care pleacă la echipa națională și la lotul de tineret, dar nu cred că zilele libere sunt soluția la noi. Sunt multe probleme fizice deoarece n-am avut timp să facem o pregătire ca lumea. Meciurile au fost prea multe, suntem singura echipă din România care a jucat atât de multe meciuri, și asta se vede. Avem și un lot cu vârstă înaintată, asta se vede și se simte”,  a declarat Dan Petrescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu