Dan Petrescu, dat afară de la CFR Cluj?

Foto: Dan Bodea

Înfrângerea rușinoasă cu Poli Iași și eliminarea surprinzătoare din Cupa României se pare că au pus capăt răbdării conducerii de la CFR Cluj. Potrivit fanatik.ro, patronul grupării din Gruia a anunțat despărțirea de antrenorul care a dus anul trecut echipa în primăvara europeană și a cucerit ultimele trei titluri de campioană a României.

“Da, e adevărat, ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici președintele României. Îi mulțumim pentru tot! Asta e viața… nu ai voie, la ce condiții avem, să te elimine Poli Iași din Cupă. Vom aduce rapid antrenor. Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi, dar vom vedea”, a declarat patronul Neluțu Varga pentru Fanatik.

Ar fi a doua plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. La finalul sezonului 2017-2018, după cucerirea titlului, Petrescu a renunțat la CFR pentru o echipă din China, de unde primise o oferă de nerefuzat. După doar un sezon, Petrescu s-a întors pe banca feroviarilor, reușind să câștige încă două titluri de campioană.

În următoarele două mandate sub conducerea lui Petrescu, CFR a jucat 84 de meciuri , a câștigat 44 dintre acestea, a remizat de 20 de ori și a pierdut alte 20 de partide, ultimele 5 în ultima lună.

Informația demiterii lui Dan Petrescu nu a fost încă confirmată oficial de clubul din Gruia. Soarta antrenorului poate fi decisă chiar în cursul zilei de astăzi, la întâlnirea acționarilor care se va desfășura la sediul clubului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu