CTP reintroduce linia de microbuze 22

eepurl.com

Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunţă mai multe modificări care vor fi operate pe liniile de transport din oraş din 2 martie.

Astfel, ca urmare a hotărârilor Comisiei de sistematizare a circulaţiei din cadrul primăriei, cu caracter experimental vor fi luate următoarele măsuri:

  • Reluarea transportului pe linia 22 de microbuze, pe traseul P-ţa Gării – str. Memorandumului – str. I. Moldovan (Spit. de Boli Infecţioase);
  • Prelungirea traseului liniei 46 de autobuze, din str. Observatorului, pe str. Lunii – str. Eugen Ionesco – str. Kos Karoly – giraţie Cal. Turzii şi retur;
  • Modificarea traseului liniei 29 (Str. Bucium – P-ţa M. Viteazul), la venire spre centru din str. Moţilor, pe str. Memorandumului – P-ţa Unirii – Regele Ferdinand.

Programele de transport vor putea fi consultate pe site-ul www.ctpcj.ro şi la punctele de vânzare a biletelor de pe traseele liniilor, începând cu data de 25.02.2015. Staţiile vor fi comune cu celelalte staţii ale Companiei de Transport Public de pe traseu.

Postaţi un comentariu