COVID-19: Starea pacientului din Maramureș internat la Infecțioase în Cluj s-a ameliorat

Foto: Dan Bodea

Starea pacientului din Maramureș internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca s-a ameliorat, a anunțat joi, 5 martie, prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean. Pacientul va fi testat din nou în cursul săptămânii viitoare. În acest moment, în județul Cluj există 651 de persoane izolate la domiciliu și zero în carantină. Tot în cursul zilei de joi au fost efectuate două teste asupra a două persoane din Cluj, respectiv, Alba, însă ambele au ieșit negative la infecția cu coronavirus.

La nivel național sunt în carantină instituționalizată la acest moment 38 de persoane care au fost testate pentru coronavirus, iar alte peste 11.000 de persoane sunt în izolare acasă, arată ultimele informații transmise de autorități joi dimineață. Până la acest moment, în România au fost diagnosticate 6 cazuri de infecție cu coronavirus.

Femeia din Timişoara diagnosticată cu coronavirus s-a vindecat. Rezultat negativ şi în cazul bărbatului de 47 de ani. Al doilea test făcut în cazul ei a avut rezultat negativ la infectarea cu coronavirus. Rezultatul analizelor a fost negativ şi în cazul bărbatului de 47 ani. Bărbatul este la al doilea test negativ, adică cel din ziua a 13-a și a 14-a. Cei doi rămân deocamdată internați.

În cazul tânărului de 16 ani, rezultatul este pozitiv, după ce anterior testul a fost, de asemenea, pozitiv. Şi colegul de bancă al lui a fost testat, rezultatul fiind negativ.

În România au fost confirmate, până acum, 6 infecții cu coronavirus. Primul pacient diagnosticat cu COVID-19 s-a vindecat și a fost deja externat. La acest moment există șase centre în care pot fi tratate cazurile de infecție cu coronavirus. 576 de teste au fost făcute până acum, 6 au fost pozitive.

Postaţi un comentariu