Conferința TEDxCluj 2017: Going Beyond, să vedem dincolo de aparențe, să gândim altfel

Comunitatea pasionaților TED (technology, entertainment, design) se pregătește pentru conferința TEDxCluj 2017, care se desfășoară în 25 februarie la Opera Maghiară din Cluj-Napoca, având tema provocatoare: „Going Beyond”, să vedem dincolo de aparențe, să gândim altfel.

Evenimentul aduce pe scenă peste 15 vorbitori cu experiențe diverse, de la ingineri aerospațiali la scriitori ori antreprenori în IT, printre care: Paul Bourne, Giorgio Fabbri, Gernot Groemer, Pierre Philippe Mathieu, Philippe Lattes, Veronica Soare, Marius Chivu, Andreea Roșca, Florin Talpeș, George Buhnici, Teodora Enache, Rusanda Cojocaru, Cristina Dobrescu.

„GOING BEYOND este o temă primită cu drag de comunitatea TEDxCluj, a oamenilor pasionați de cunoaștere, pentru că reflectă multe dintre gândurile acestei perioade. Prin această ediție vrem să ducem TEDxCluj la următorul nivel”, a declarat Cristian Dascălu, curatorul TEDxCluj.

Alături de discursurile de tip TED și intervenții artistice surpriză, cei peste 800 de participanți la eveniment vor afla câștigătorul TEDxCluj Award 2017, premiu ce reprezintă o recunoaștere a eforturilor depuse de antreprenori locali în domeniul cercetării și inovării. TEDxCluj Award a fost lansat anul trecut, când marele câștigător a fost Răzvan Mărcuș, dezvoltatorul husei inteligente de telefon ArKase.

De asemenea, în cadrul Innovation & Tech Expo, participanții la eveniment vor putea testa gadget-uri inovatoare, proiecte experimentale și produse de design creativ și practic.

Participarea la eveniment se realizează pe baza unui bilet achiziţionat în prealabil de pe www.tedxcluj.com.

TEDxCluj este o inițiativă locală și independentă care aduce experiența internațională TEDx în Transilvania. Primul eveniment TEDxCluj s-a desfășurat în 2010, iar de atunci peste 4.500 de persoane au participat la cele 12 evenimente organizate de către echipa TEDxCluj sub deviza TED: „Ideas worth spreading” – „Idei care merită răspândite”. Ultima ediție TEDxCluj, cu tema „MYTHBUSTING – lăsăm poveștile să doarmă, trezim adevărul”, a însemnat 25 de vorbitori, 3 momente artistice și 10 ore de inspirație.

Distribuie:

Postaţi un comentariu