Clujul, la un pas de a ieși din restricțiile din timpul săptămânii. Rata de infectare a coborât aproape de pragul de 7 la mie

Foto: Dan Bodea

Municipiul Cluj-Napoca înregistrează astăzi o rată de infectare de 7,11 la mie, față de cea de ieri când aceasta era de 7,51. Dacă tendința de scădere a infectărilor cu coronavirus se menține, sunt șanse mari ca incidența să coboare sub 7 la mie în zilele următoare, fapt ce ar determina Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj să ridice restricțiile impuse în prezent pe durata săptămânii.

În prezent, CJSU a impus în Cluj-Napoca restricții în ce privește circulația persoanelor după ora 20.00 și închiderea magazinelor la ora 18.00 inclusiv în zilele de luni până joi inclusiv, după ce rata de infectare a crescut peste pragul limită de 7,5 la mia de locuitori. În cazul în care rata coboară sub 7 la mie, în municipiul reședință de județ ar mai fi valabile doar restricțiile din zilele de weekend, urmând ca magazinele să rămână deschise până la ora 21, iar clujenii ar putea circula liber până la ora 22.

Rata de infectare în localitățile județului Cluj comunicată astăzi de DSP Cluj poate fi consultată aici

Distribuie:

Postaţi un comentariu