Clujenilor le plac reducerile. Muzeul de Artă, neîncăpător în timpul festivalului de shopping Half is Free

Festivalul de shopping Half is Free a ajuns pentru prima dată la Cluj-Napoca, în această sâmbătă. Până la ora 19:00, clujenii, dar nu numai, pot achiziționa produse semnate de branduri renumite la jumătate de preț. Încă de dimineață, sălile Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, unde are loc evenimentul, au fost asaltate de împătimiții shopping-ului sau pur și simplu de persoane curioase. Astfel, încă de la prima ediție organizată la Cluj, evenimentul s-a bucurat de un real succes.

Festivalul de shopping este organizat de Andreea Esca. Pentru că o bună parte din echipa radioului cu care colaborează a fost prezentă la Cluj, jurnalista a transmis în direct din mijlocul evenimentului emisiunea „la Radio”, a cărui invitat a fost designerul clujean Lucian Broscășean, absolvent al Universităţii de Arte şi Design din Cluj, recompensat cu numeroase premii la festivaluri de modă din întreaga lume.

Cei prezenți la târg au putut admira și achiziționa ţinutele unora dintre cele mai renumite case de modă româneşti, dar și bijuterii, obiecte decorative sau cosmetice.

„Eu sunt din București. Am venit la meciul României cu Spania. Am auzit că acest târg va fi organizat și la Cluj chiar în acest weekend și am zis că nu strică să îmi întregesc garderoba la jumătate de preț. Nu m-am hotârât încă ce să îmi iau. E mare nebunie aici. De abia poți trece dintr-un loc în altul. Lumea e drăguță, dar aș prefer să nu fie atât de multă lume. Sunt convinsă că mulți sunt aici pentru a o vedea pe Andreea Esca”, spune Alina Todor.

Cătălina Matei a venit pentru a o vedea pe Andreea Esca, chiar și de la distanță. Aceasta și-a convins mama să o aducă la Cluj, special pentru a o vedea pe cea pe care o admiră de câțiva ani. „M-a tot bătut la cap să venim și când am ajuns i s-a făcut rușine. S-a mulțumit să o vadă pe Andreea Esca de la distanță. I-am luat o coroniță și acum plecăm acasă la Turda”,   a spus mama Cătălinei.

Deși cu greu îți puteai face loc prin mulțime și admira în voie creațiile designerilor, au fost și domnișoare care au reușit să găsească lucruri pe placul lor: „Mi-am luat un tricou, mai caut o fustă. Sunt lucruri frumoase, dar e foarte multă lume și e cam greu să te desfășori. Pe de altă parte e și normal să fie așa, având în vedere reducerea de 50%”, a spus Csilla Nagy, din Cluj-Napoca.

Îmbrăcată într-o rochiță crem cu buline albastre, Andreea Esca s-a încadrat perfect în descrierea pe care i-a oferit-o Clujului: „Cluj, cu aroma de prăjitură”.

7346_1003190683095953_994007629016456018_n

Foto: AndreeaEscaOficial

„În acest weekend toată lumea e la Cluj, fie pentru meci, fie pentru Half is Free, nu contează, toată lumea e la Cluj. Eu am o parte din familie aici și vin cu drag de fiecare dată. La festival sunt peste 50 de expozanți. Cu siguranță vom reveni la Cluj pentru că este un adevărat succes. Dar deocamdată vom pleca într-o caravană prin țară”, a spus Andreea Esca.

Andreea Esca a venit însoțiță atât de colegii săi de la Europa Fm, cât și de soțul său.

Cluj, were are back!

Posted by Andreea Esca on Saturday, March 26, 2016

Printre designerii ale căror creaţii sunt disponibile la Half is Free se află: Aer Wear, Aioffe Boutique, Aitai Lorincz,  Alexandra Nacu Jewelry, Alexandra Cosnarovici, Andra Handaric, Atelier Eclat Pekin,  Band of Creators (Laura Olaru, Dana Dinu), BioCart, Blue Bird,  Bon Bijou, Brandusa-Atena Ungurasu, Cajoux,  Catryoshka, Cimpoeru Carmina, Colorate, Concepto,  Csilla Tulogdy,  Exe Store,  Exclusives, FeMale,  Flore Diana,  Hard Coeur by Sore,  Hotstepper, Isabela Teodor,  Iutta,  Izabela Mandoiu, Lajtar,  Magazinul de Perle, Melor,  Melkior,  Men s Cave, Miniona, Nani Night,  Nita Sao

Distribuie:

Postaţi un comentariu