CFR egalează FCSB la ultima fază a meciului și păstrează prima șansă la câștigarea titlului

Captură video: Look Sport

CFR ține FCSB la două puncte în spate și intră în ultimele cinci partide ale play-off-ului cu prima șansă la câștigarea unui nou titlu de campioană. Derbyul de la Giurgiu nu este unul pe care să vrei să-l revezi, este genul de confruntare în care contează doar ce scrie pe tabela de marcaj la final. A fost 1-1, după un joc în care au existat și mari ratări ale ambelor echipe, dar caracterizat în special prin multă înverșunare și spirit de luptă dus la limita regulamentului.

Gazdele au reușit să deschidă scorul în min.19, prin Tănase, după un penalty corect acordat de arbitrul Radu Petrescu. Cel care a faultat în suprafața de pedeapsă a fost Burcă, care însă s-a revanșat cu vârf și îndesat în al treilea minut al prelungirilor, după o lovitură plasată de cap, balonul fiind scăpat incredibil în poartă de goal-keeper-ul Vlad.

Feroviarii au fost văduviți din nou de un penalty în partea a doua a jocului, la intervenția dură a lui Șut asupra lui Deac, ”centralul” Petrescu fluierând exact pe dos, adică fault în atac.

CFR Cluj își păstrează, astfel, locul I în clasamentul Ligii, cu 42 de puncte, cu două mai mult decât FCSB, și cu cinci în fața celor de la Craiova. Mai sunt doar cinci partide de disputat în acest sezon, iar etapa următoare, toate cele trei echipe vor evolua în deplasare, cu Academica Clinceni, FC Botoșani, respectiv cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Iordănescu jr: ”Dumnezeu ne-a răsplătit”

Ne așteptam la un meci foarte greu, avem jocuri intense și de mare importanță. Trebuie să valorificăm momentele, ele decid partidele. Până la urmă, Dumnezeu ne-a răsplătit, nu meritam să pierdem.

Am primit gol pe niște greșeli de interpretare. Încercăm să le corectăm, dar e greu. N-avem voie să ne trezim cu un penalty comis în disperare de cauză. 

M-au deranjat în prima repriză fragmentările. Toată lumea vrea să vadă un joc spectaculos, estetic, cu intensitate. Nu-i normal. De obicei, CFR era o echipă mai pragmatică. De obicei, nu aveam atât de multe situații și nu marcam atât de mult. S-a mai schimbat profilul echipei. Eu, de fapt, întrețin echipa, nu antrenez. Peste două zile și jumătate avem alt meci, nu ai timp să intervii. Te rezumi la detalii elementare și cam atât. Va conta în acest final de sezon cine reușește să se recupereze mai repede. Nu-i ușor de gestionat. Am încercat să schimbăm de la un meci la altul. Noi n-avem media de vârstă a lui FCSB, ei se regenerează mai rapid”, a declarat antrenorul CFR-ului la finalul partidei.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu