CFR Cluj rămâne fără fundași centrali înainte de meciul cu AS Roma. Burcă, confirmat cu coronavius

Ovidiu Burcă, CFR Cluj, gol cu Celtic Glasgow / Foto: Dan Bodea

Dan Petrescu, antrenorul echipei din Gruia s-a plans mereu în ultima perioadă de lipsa fundașilor centrali din lot, mai ales după accidentările lui Cestor și a lui Vinicius. Veștile proaste continua pentru feroviari, gsp.ro anunțând astăzi că și Ovidiu Burcă a fost testat pozitiv cu coronavirus, fapt care-l face indisponibil și pe el pentru meciul de joi cu AS Roma din grupa A a Europa League.

În acest moment, doar Ciobotariu mai este fundaș central de meserie în lotul ceferiștilor. La ultimele două partied, Dan Petrescu a improvizat cu Manea pe acest post, mișcarea fiind mai mult ca sigur aceeași și pentru duelul de pe ”Olimpico”.

Potrivit informațiilor existente, Vinicius va lipsi de pe gazon aproape o lună, după ruptura musculară suferită în prima repriză a partied cu Young Boys Berna de săptămâna trecută, în timp ce Cestor va lipsi circa 6 luni, după ruptura de tendon suferită recent.

Oficialii lui CFR Cluj fac eforturi disperate pentru a acoperiza criza de fundași din lotul campioanei României, surse din cadrul clubului declarând că astăzi se va perfecta aducerea în Gruia a lui Ben Youssef, jucător component al naționalei Tunisiei, fost vicecampion în Liga I cu Astra Giurgiu, în sezonul 2013-2014, și câștigător al Cupei și Super Cupei României.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu