CFR Cluj, partidă crucială în Suedia. Petrescu: Trebuie să facem un meci perfect

Foto: Dan Bodea

Campioana României joacă în această seară o partidă extrem de importantă în Suedia, una decisivă pentru a păstra intacte șansele echipei de a evolua și în acest sezon în grupele Europa League.

Turul III preliminar al competiției se desfășoară într-osingură manșă, câștigătoarea urmând a disputa play-offul Europa League cu echipa calificată din duelul dintre KuPS (Finlanda) și Suduva (Lituania). Dacă CFR Cluj trece de campioana Suediei, Djurgarden, va disputa play-offul săptămâna viitoare pe terenul din Gruia.

“Sorţii n-au fost buni pentru noi, împotriva campioanei Suediei era cel mai greu meci. Şi în deplasare, pe teren sintetic. Trebuie să ne adaptăm şi nu este uşor să te adaptezi într-o zi şi să reuşeşti să joci mai bine decât campioana Suediei. Va fi de luptă, un meci în care vor juca ofensiv.

E o echipă foarte bună, greu să piardă un meci de fotbal. Chiar dacă e 50-50 la sută, terenul propriu şi faptul că e sintetic fac ca ei să fie favoriţi. Cred că sunt foarte mulţi jucători periculoşi la adversari, mai ales cei de atac. Per total, o echipă disciplinată, care ştie ce vrea. Nu va fi uşor, împotriva echipelor scandinave mereu am avut probleme şi preferam o echipă mai latină sau anglo-saxonă, cu un fotbal mai combinativ. Şi pentru ei e meciul cel mai important. Trebuie să facem un meci perfect”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă de dinaintea partidei.

În ceea ce îl priveşte pe Ciprian Deac, tehnicianul a spus că încă nu ştie dacă va fi “bine” la partida de joi: “Deac se antrenează, dar rămâne de văzut dacă va fi bine la meciul de mâine. Are experienţă şi calitate, dar nu ştiu dacă va fi de ajuns”.

Partida va începe la ora 20.00, și va fi transmisă în direct de Look Plus și Digi Sport.

Distribuie:

Postaţi un comentariu