CFR Cluj, marș forțat spre un nou titlu. Camora a bifat meciul 300 pentru campioana României

Foto: Prosport

CFR Cluj a trecut cu bine de prima finală din cele cinci rămase de disputat până la finele sezonului, și este în continuare principala favorită la câștigarea unui nou titlu de campioană, al patrulea consecutiv.

Feroviarii au câștigat cu 1-0 partida de la Clinceni, prin reușita timpurie a lui Itu din minutul 7. Păun a tras apoi în bară, min.16, Omrani a ratat și el golul doi , min.23. Părea că scorul va lua proporții, ținând cont și de apărarea mai mult decât vraiște a gazdelor, însă feroviarii au trecut rapid la conservarea rezultatului. Raul Rusescu, din lovitură liberă, și Chunchukov, scăpat singur cu Arlauskis, au produs o oarecare emoție în tabăra clujenilor, dar atât. Hoban și Camora, sărbătoritul zilei pentru meciul cu numărul 300 în tricoul vișiniu, puteau majora diferența de pe tabelă pe final de meci.

CFR Cluj rămâne lider în clasamentul Ligii I cu doar patru etape rămase de disputat.

Iordănescu: Am făcut 4 puncte în două deplasări grele

Ne-am întors cu 4 puncte după două deplasări grele, cu FCSB și Clinceni. Ne așteptam la un meci foarte greu. Am făcut 5 schimbări în primul 11, am apelat la sistemul de rotație. Căldura, ora, toate le-am luat în calcul. Am intrat bine în joc, am marcat rapid, salut eficiența băieților. 

Am mai avut alte ocazii pe care puteam să le valorificăm și să omorâm meciul mai repede. Din păcate, n-am luat decizia corectă, fie ultima pasă, fie la finalizare. Important e că rămânem pe primul loc. 

Am văzut că sunt cronometrat și când stau pe bancă sau când îmi cade vreun nasture. De când am venit, echipa e la +11 puncte de FCSB și +15 față de Craiova. Am câștigat și un trofeu pe parcurs. Când am preluat CFR, se spunea că echipa e terminată. Hai să vedem în complexitatea ei problema atunci când analizăm aceste lucruri.

Eu sunt vulcanic pe margine, trăiesc jocul la intensitate maximă, câteodată se mai întâmplă să mă mai aprind. Când o să fiu mai bătrân un pic, voi gestiona mai bine aceste momente, sper.

Legat de Bouhenna, am fost întrebat de conducere, mi-am spus poziția. Am transmis însă că atenția mea rămâne pe obiectiv. E un jucător extrem de interesant. Mai mult nu intru în detalii. Cu Sepsi vedeți cum s-au derulat meciurile directe. Cu mine pe bancă, pe ambele le-am câștigat cu 1-0, extrem de greu”, a declarat la finalul partidei Edi Iordănescu, antrenorul CFR-ului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu