CFR Cluj, doar egal cu Viitorul. Petrescu, exasperat: Unde e VAR-ul?

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj a remizat, 1-1, cu Viitorul Constanța în etapa a VI-a a Ligii I și a pierdut două puncte mari în disputa cu rivala din Craiova, liderul clasamentului. Gazdele au deschis rapid scorul prin Luckassen, min.7, echipa din Gruia reușind egalarea în min.54, după un penalty transformat de Deac.

La finalul partidei, antrenorul Dan Petrescu a făcut un adevărat scandal, afirmând că echipa sa nu a primit mai multe lovituri de la 11 m.

„Viitorul a ajuns la poartă? Am stat doar la ei în careu, am avut multe penalty-uri, multe ocazii. Sunt foarte supărat că nu avem VAR în România. Toată lumea țipă la arbitru, dar în China este VAR, în liga a doua. Ni s-a promis că o să avem. Unde e VAR-ul? Asta e cea mai mare problemă. Arbitrul nu a avut nicio vină, n-a avut cum să vadă! Ce să le zic băieților?

Jucătorii și-au dat viața, n-a vrut mingea să intre! Îi felicit pe băieți pentru atitudine. Ce să se complice? Ce să mai inventăm și noi la CFR Cluj? Noi facem minuni, rezultatele sunt fantastice! Al doilea an la rând suntem în grupe, mai mult ce să facem? Va fi foarte greu să ținem pasul, aproape imposibil. Fără VAR, nu avem nicio șansă”, a spus Dan Petrescu

După 6 etape, campioana României se află pe locul 3 în clasament, cu 12 puncte, la 6 lungimi de liderul U Craiova, echipă cu punctaj maxim, 18 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu