CFR Cluj debutează mâine în grupele Europa League. Dan Petrescu: ” În aceste meciuri nu cred că jucătorii au nevoie de prea multă motivaţie”

Foto: Dan Bodea

CFR Cluj joacă joi la Sofia, de la ora 19,55, cu TSKA, prima partidă din Grupa A a Europa League. La conferința de presă de dinaintea antrenamentului oficial de astăzi, antrenorul feroviarilor a declarat că lotul pe care-l are la dispoziție în acest sezon al Europa League este mai ”subțire” decât anul trecut.

“Deocamdată nu avem nicio problemă de lot, toţi jucătorii sunt valizi. Sunt doar doi jucători incerţi, vedem astăzi. N-are rost să-i spun. În mare echipa o ştiu, dar trebuie să treacă ultimul antrenament şi apoi mă decid sută la sută. Sezonul trecut e sezonul trecut. Între timp noi am pierdut ceva jucători importanţi. Ăsta e marele minus al lui CFR în momentul de faţă. Din păcate campania noastră de achiziţii nu a fost ca aceea a lui ŢSKA, care a luat nouă jucători foarte buni. Lotul nostru este foarte subţire acum. După ce am văzut ŢSKA, cred că au şanse şi ei foarte bune să se califice mai departe. Au venit jucători de la Watford, Lens, Nancy, Bordeaux… Dacă iei jucători buni e clar că ai şi pretenţii. Din păcate Bulgaria ne-a luat-o înainte, au două echipe în grupele EL, nu ştiu când România va avea iar două echipe. Noi suntem fericiţi şi mândri că reprezentăm România, dar aş fi vrut să fie mai multe echipe. În aceste meciuri nu cred că jucătorii au nevoie de prea multă motivaţie cum în campionat au nevoie”, a spus Dan Petrescu.

Tehnicianul din Gruia spune că e nedrept ca echipa bulgară să poată juca în fața spectatorilor la meciul de mâine, iar cele de la Cluj să se dispute cu porțile închise: “Sincer mi-aş fi dorit să avem şi noi la retur spectatori. Avem şi noi nevoie de fani, nu numai cei bulgari să aibă. Nu e corect ca ei să aibă şi noi să nu avem”, a mai declarat antrenorul campioanei României.

Distribuie:

Postaţi un comentariu