CFR Cluj, cea mai bogată echipă din Liga I. Un nou sponsor de calibru la campioana României

CFR Cluj are asigurat pentru acest an un super-buget care-i permite să spere la un nou titlu, dar mai ales la o calificare în grupele cupelor europene. După ce la începutul lunii, campioana României anunța un parteneriat de aproape 3 milioane de euro anual cu eToro, cea mai importantă platformă socială de investiții din lume, cu peste 20 de milioane de utilizatori înregistrați la nivel global, astăzi, gruparea din Gruia a semnat un contract de parteneriat cu Transilvania Smart City, cel mai mai mare proiect imobiliar din Europa de Sud-Est.

Ambițiile septuplei campioane a României, cu un palmares intern și internațional de invidiat, respectiv a grandiosului proiect ce se conturează în Cluj-Napoca se intersectează într-un punct comun: dezvoltarea spornică și ridicarea standardelor la cele mai înalte cote.

Suntem bucuroși că Transilvania Smart City, proiect ce propune 10.000 de apartamente, mall, hoteluri, birouri și școli în Orașul Comoară, se alătură familiei CFR, având scopul îndrăzneț de a ținti un viitor prosper și mai bun pentru generațiile ce urmează!”, a anunțat clubul clujean pe pagina oficială de Facebook.

Ca și în parteneriatul cu eToro, campioana României va beneficia anual de o sponsorizare de circa 3 milioane de euro anual.

Citește pe aceeași temă aici:

https://transilvaniareporter.ro/actualitate/video-un-nou-sponsor-de-calibru-la-campioana-romaniei-cfr-cluj/

și aici:

https://transilvaniareporter.ro/cluj-napoca-smart-city/cartier-gigant-in-someseni-proiect-de-10-000-de-apartamente-mall-aprovizionare-cu-drone-telegondola-si-heliport/

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu