CFR Cluj a pierdut și în Conference League, cu Jablonec

Foto: Gazata Sporturilor

Campioana României este ultima în clasamentul Conference League, după ce a pierdut, 0-1, în deplasarea de la Jablonec. Dan Petrescu rămâne, astfel, fără gol marcat și cu două înfrângeri la rând de când a revenit pe banca vișiniilor.

Echipa din Cehia a dominat copios CFR-ul în prima repriză și a reușit să deschidă scorul imediat după pauză. Bălgrădean a ieșit ca un începător la o centrare venită din partea stângă, a ratat mingea, care l-a lovit pe Camora. Mingea se îndrepta spre poartă, iar căpitanul feroviarilor a împins-o cu mâna în afara porții. Cartonaș roșu, logic, și cehii au înscris din penalty prin Pilar.

Surprinzător, echipa clujeană a arătat mult mai bine în ”10”, însă n-a reușit golul egalizator. În celălalt duel al grupei, Alkmaar și Randers au remizat, scor 2-2, astfel că CFR ocupă ultimul loc al grupei D din Conference după prima rundă.

Petrescu dă vina pe Șumudică

Jablonec a stat mai bine fizic, jucătorii lor au câștigat toate duelurile. Eu tot timpul aleg jucători cu forță! Anul acesta, din păcate, nu am fost la CFR să fac lotul și se vede că suferim. Nu am început eu pregătirea, nu am făcut transferurile, eu am venit să ajut. E imposibil să ai un impact rapid. Edi Iordănescu la FCSB a pierdut cu 1-4, abia al 3-lea joc l-a câștigat. Nu poți avea un impact imediat. Încerc să repar ce a fost făcut greșit înainte Nu cred că pot să mă transform dintr-un antrenor de succes în unul care nu știe ce face. Eu acum încerc să repar ce a fost greșit înainte.

Am început excelent repriza a doua, dominam, jucam bine. N-am înțeles ce a fost acolo, la faza din minutul 50. Când iei roșu, și e și penalty contra ta, e greu! Dar în 10 am jucat bine, am reacționat excelent. Din păcate, norocul nu-l poți antrena, a declarat antrenorul CFR-ului la finalul partidei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu