Centru pentru vârstnici modernizat cu 4 milioane de lei

eepurl.com

Centrul de zi pentru vârstnici nr. 2 s-a redeschis astăzi, după un an de la demararea lucrărilor de modernizare. Acest centru funcţionează în două locaţii: pe strada Decebal nr. 21 şi pe B-dul 21 Decembrie 1989 nr. 108.

Prin proiectul european „Centrul multifuncţional de servicii sociale integrate pentru persoane vârstnice nr. 2” s-a realizat reabilitarea infrastructurii sociale aferente acestuia prin modernizarea, extinderea şi dotarea cu echipamente specifice de reintegrare socială a celor două spaţii, frecventate de peste 400 de vârstnici.

foto 1

Modernizarea centrului a costat în: realizarea de lucrări de extindere a clădirii, dotare cu mobilier, aparatură medicală şi de fitness, calculatoare de ultimă generaţie, precum şi mijloace decente pentru petrecerea timpului liber pentru persoanele care frecventează aceste spaţii.

„Mulţumesc celor care s-au ocupat de realizarea acestui proiect şi nu în ultimul rând contribuabilului european, pentru că acest proiect este din fonduri europene. Cu această ocazie am creat condiţii europene pentru pensionarii din municipiul Cluj-Napoca, de care sperăm să se bucure cât mai mult timp de acum înainte”, a precizat primarul Emil Boc.

Valoarea totală a lucrărilor a fost de 4, 1 milioane de lei . Reabilitarea centrului a fost realizată de SC TCI Contractor General SA, iar lucrările au fost demarate în iulie 2014.

Postaţi un comentariu