Viitoarea Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2017 se decide azi

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Clujul găzduiește în această toamnă cel mai important eveniment de tineret la nivelul Uniunii Europene – Adunarea Generală a Forumului European de Tineret – activitate care reunește cele mai prestigioase asociații de tineret din întreaga Europă, lideri marcanți ai tinerilor şi actori cu rol decisiv în elaborarea politicilor de tineret la nivel european.

Câștigătorul titlului de Capitală Europeană a Tineretului pentru anul 2017 va fi anunțat în această seară, de la ora 19.45, la Grand Hotel Napoca,  în cadrul Târgului de Organizaţii şi de Oraşe „Youth Fair”. Pe lista finală a candidaţilor se regăsesc următoarele oraşe europene: Cascais (Portugalia), Galway (Irlanda), Newcastle (Marea Britanie), Perugia (Italia) şi Varna (Bulgaria).

Vineri, 21 noiembrie 2014, la Grand Hotel Napoca de la ora 11.00, va avea loc un alt eveniment important, Plenara Publică a Forumului European de Tineret, cu participarea Comisarului European pentru Cultură, Educație, Tineret și Sport, domnul Tibor Navracsics. Plenara va include o dezbatere publică pe tema „Democrație și participare”.

Postaţi un comentariu