Campanie InfoTrafic: Un grup de liceeni au vizitat gratuit expoziţia Our Body

Clasa a IX-a C de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” a câştigat concursul „InfoTrafic – Our Body”, lansat de InfoTrafic – Radioul de pe strada ta!, în parteneriat cu Events, organizatorul expoziţiei „Our Body: Universul interior”. Acţiunea a fost gândită ca o campanie de conştientizare şi de informare, adresată în special liceenilor clujeni.

Liceenii de la „Blaga” au câştigat şansa de a merge gratuit, într-un „tur de onoare”, la expoziţia „Our Body: Universul interior”, găzduită la Iulius Mall Cluj-Napoca, după ce ne-au trimis o lucrare reprezentativă pentru clasa lor, cu informaţii inedite despre corpul uman. Câştigătorii s-au declarat fascinaţi de expoziţie, petrecând acolo mai bine de două ore. Au fost însoţiţi de un ghid, care le-a oferit informaţii despre exponate şi le-a răspuns la întrebări. Concluzia lor, la final, a fost: „Ce bine ar fi să fie aşa orele de biologie la şcoală!”.

Expoziţia “Our Body: Universul interior” a traversat peste 30 de ţări şi a fost văzută de peste 50 de milioane de vizitatori; expoziţia poate fi vizitată şi de clujeni la Iulius Mall Cluj, până pe 29 decembrie.

Publicul din Cluj poate descoperi, într-o manieră educativă, fascinantul univers interior al corpului uman şi modul în care funcţionează, cu ajutorul a peste 200 de exponate – corpuri umane reale.

Postaţi un comentariu