Biletele prin SMS se cumpără de la alt număr: 7479

transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Din această lună  Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. a schimbat numărul de telefon pentru achiziţia biletelor prin SMS. Noul număr scurt este 7479.

„Am prevăzut o perioadă de tranziţie de o lună astfel încat toţi călătorii care apelează la acest serviciu să poată afla despre modificarea numărului. Solicitările la numărul anterior vor mai primi răspuns până la sfarşitul lunii noiembrie, dupa care numărul va fi inactivat. Noul număr scurt a fost deja afişat în toate mijloacele de transport, la chioşcurile de bilete şi pe site-ul www.ctpcj.ro iar toţi călătorii care au folosit acest serviciu in ultimele luni au primit informarea şi prin SMS. Schimbarea numărului scurt pentru achiziţia biletelor de călătorie va asigura călătorilor un serviciu mai fiabil, fără întreruperi sau erori, iar pe viitor va permite dezvoltarea unor noi servicii de plată”, se arată în comunicatul de presă al CTP.

Prin trimiterea unui SMS la numărul 7479 se pot achiziţiona diverse titluri de călătorie, atât pentru zona urbană cât şi pentru zona metropolitană, astfel:

Pentru o călătorie pe o linie urbană din Cluj-Napoca valabilă timp de 45 de minute se va trimite un mesaj cu numărul liniei la 7479. Costul acestui bilet este de 0, 5 Euro + TVA.

– Pentru un abonament de 60 minute pe toate liniile urbane din Cluj-Napoca se va trimite un mesaj cu litera T la 7479, la un cost de 0, 9 Euro + TVA.

– Pentru un abonament de 24 de ore pe toate liniile urbane din Cluj-Napoca, cu preţul de 2, 6 Euro +TVA se va trimite un mesaj cu litera A la 7479.

Pentru un abonament cu valabililitate 40 de minute pe toate liniile metropolitane si urbane se va trimite un SMS cu textul M40 la 7479, tarif 0, 9 Euro + TVA.

– Pentru un abonament cu valabililitate 60 de minute pe toate liniile metropolitane si urbane se va trimite un SMS cu textul M60 la 7479, tarif 1, 35 Euro + TVA.

– Pentru un abonament cu valabililitate 80 de minute pe toate liniile metropolitane si urbane se va trimite un SMS cu textul M40 la 7479, tarif 1, 8 Euro + TVA.

Iar pentru un abonament de 24 h valabil pe toate liniile metropolitane si urbane se va trimite un SMS cu textul MA la 7479, tarif 4 Euro + TVA.

Această ofertă este valabilă în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange şi Digi Mobil.

1 Comentariu

  1. Lunean calin spune:

    Pe o jumatate de ora

Postaţi un comentariu