Biletele de autobuz pot fi cumpărate de pe telefon prin aplicaţia “mobilPay Wallet”

Foto: ziuanews.ro
eepurl.com

Compania de Transport Public Cluj anunţă lansarea serviciului de plată cu cardul de pe telefonul mobil prin aplicaţia “mobilPay Wallet”. Călătorii din municipiul Cluj-Napoca vor beneficia şi de o promoţie valabilă în luna martie: primele 3 bilete de călătorie comandate şi plătite prin aplicaţia mobilPay Wallet sunt gratuite. Astfel, după plata biletului valoarea acestuia este returnată în contul călătorului chiar în ziua realizării plăţii.

Pentru a beneficia de cele trei călătorii gratuite, călătorul trebuie să acceseze de pe telefonul mobil get.mobilpay.ro, să îşi descarce aplicaţia compatibilă cu sistemele de operare Android sau iOS, să înregistreze şi să-şi confirme cardul bancar. Campania se aplică doar în cazul achiziţiei biletelor pentru o călătorie urbană, nu şi pentru abonamentele pe timp.

Plata transportului în comun dintr-un portofel digital este o premieră pe piaţa românească, de care beneficiează, iniţial, locuitorii oraşelor Cluj-Napoca, Alba şi Turda.

Plata mobilă înseamnă pentru călător simplificare, datorită portofelului digital disponibil permanent pe smartphone.

Aplicaţia mobilPay Wallet se numără printre cele mai premiate soluţii de plată din România, numită, printre altele, premiera anului la categoria „Soluţii de plată nebancare” în cadrul Galei Nocash 2014. Tot anul trecut, aplicaţia a obţinut primul loc la Mobile Awards România, la categoria Payment.

Postaţi un comentariu