Berea artizanală – cum o bem şi cu ce o combinăm

Barmanul Flaviu Odorhean și bucătarul Nicoale Crăciun, inițiatorii unei campanii inedite, Food meets bear, invită clujenii să  parte la primul eveniment comun, o cină neconvențională, în cadrul căreia vor avea ocazia să deguste patru tipuri de bere artizanală în combinație cu preparate delicioase.

Dacă cei doi tineri s-a întâlnit întâmplător, propunerea lor nu este deloc întâmplătoare, combințiile fiind studiate și alese cu grijă, astfel încât participanții să descopere gusturi noi, testând propunerile organizatorilor evenimentului. Cina va avea loc mâine, 19 martie, în cadrul restaurantului Sorisso.

Meniul propus de organizatori:

11001633_310279102475830_8084765564353975061_o

Telemea de bivoliţă / ulei de pătrunjel / ridichi / migdale
Servit lângă „Terapia Platin” – bere albă nefiltrată şi nepasteurizată.

Midii şi vongole belgiene / sourdough
Servit lângă „Zaganu Blondă” – bere blondă artizanală de tip Pilsner, nefiltrată şi nepasteurizată.

Confit de raţă / varză de Bruxelles / citrice
Servit lângă „Terapia Gold” – bere blondă nefiltrată.

Ciocolată neagră / gorgonzola dolce
Servit lângă „Zaganu Brună” – bere brună artizanală, nepasteurizată.

Costul pentru savurarea celor patru propuneri este de 80 de lei/ persoană, iar porțiile vor fi servite succesiv, în ordinea prezentată. Cei care doresc să își rezerve un loc  pot face acest lucru sunând la următoarele numere: 0744369825 sau 0725313861.

 


Publicitate

Postaţi un comentariu