Atipic Beauty revine la Cluj-Napoca

Oana Boc și Magda Coman

Atipic Beauty, cel mai emoționant fashion show din România, revine la Cluj-Napoca. Evenimentul își propune să promoveze în mod constant imaginea persoanelor cu dizabilități din România, prin înlăturarea ideilor preconcepute despre dizabilitate. Cea de-a patra Gală Atipic Beauty organizată la în inima Transilvaniei va avea loc pentru al doilea an consecutiv la Casino Parc – Centrul de Cultură Urbană pe 21 iunie.

12 fete imobilizate în scaune cu rotile vor prezenta, alături de persoane publice, creații vestimentare semnate de designerii români. Scopul evenimentului este acela de a elimina barierele din societatea românească și de a crea ideea de coeziune și incluziune socială a persoanelor cu dizabilități.

Anul acesta, Asociația Open Your Heart își propune să strângă fonduri pentru achiziționarea a 12 scaune rulante cu roțile pentru participantele seriilor precedente.

Evenimentul „Atipic Beauty” a fost inițiat de Magda Coman, președinta Asociatiei Open Your Heart, care a trăit experiența unui fotomodel profesionist, iar in prezent este obligată să experimenteze viața în scaunul rulant. Magda Coman, care a suferit la rândul său un accident, a locuit pentru o perioadă în Germania, unde i s-a oferit șansa de a-și continua cariera, chiar dacă nu a mai putut defila. Întoarsă în țară, s-a gândit că ar fi de bun augur să dezvolte acest concept și în România.

Cei care doresc a facă o donație pentru a susține campania Asociației Open Your Heart pot afla mai multe detalii aici: ATIPIC BEAUTY 2016

Citiți și: Cel mai emoționant show de modă, Atipic Beauty, a ajuns pentru a treia oară la Cluj

Magda Coman, singurul model în scaun rulant care a reprezentat România la New York Fashion Week: „Visam de când eram manechin pe picioare să prezint în America”

12 modele în scaun cu rotile au demonstrat, la Cluj, că frumusețea nu cunoaște bariere

Postaţi un comentariu